"KEEP MY DOG HAPPY"

Hondenpension

Wat u van ons kan verwachten.

Bij ons heeft uw hond beschikking over een eigen binnen en buitenkennel. Ook mag de hond zijn eigen mand of kleedje mee, zodat de hond iets van zichzelf bij zich heeft. Dit is overigens niet noodzakelijk aangezien wij een breed assortiment aan manden hebben.  

Uw hond word regelmatig uitgelaten aan de rollijn. Wij laten de honden stuk voor stuk uit zodat elke hond de nodige persoonlijke aandacht en beweging krijgt die hij verdiend. 

Uw hond moet de jaarlijkse enting + kennelhoest hebben om bij ons te kunnen verblijven. Tijdens het verblijf moet het entingsboekje aanwezig zijn bij de hond, dit in verband met controle. Sinds 2016 accepteren wij ook het titterbewijs (meer informatie bij pensionnieuws) 

Heeft u ook andere dieren dan een hond? 

Ook deze zijn welkom in ons pension, denk dan bijvoorbeeld aan konijnen of katten. De enige voorwaarde die wij stellen is dat de kat of het konijn bij een hond horen. (Let op, Hier hebben wij een beperkt aantal plekken voor)

Wij voeren Belcando in ons pension, een Kwaliteit brok waar elke hond het goed op doet. Wij hebben bijna altijd standaard een junior, adult en senior brok op voorraad. Bij ons krijgen de honden 2 x daags eten, in de ochtend en in de avond. En voor de slechte eters maken wij het altijd net even iets lekkerder met vlees.

Heeft uw hond een speciale brok of voert u vers vlees? Dit kunt u gewoon mee geven en dan zullen we dit voeren tijdens het verblijf. 

Heeft uw hond medicijnen?

Geen probleem, als u voor een duidelijke beschrijving zorgt, zorgen wij dat het juist word toe gediend. 

Maak een gratis website.